ACS Ambient series

Ambient serien er de eneste ventilerte presisjons innstilte in-ear monitoringene på markedet med et patentert filter innebygd hver ørepropp.  Ambient bruker det siste av lydelementer fra Knowles og SSI teknologi fra ACS for best lydkvalitet. De unike filtrene med 17 dB demping sørger for at du har den samme lydkvaliteten ved at lyden kun slipper inn, men ikke ut. Dette resulterer i at du har samme lydkvalitet uten tap av detaljer, hører omgivelser og at du ikke føler deg isolert fra omgivelsene..

Evoke2 Ambient

Dual Wideband Driver  Evoke tilbyr to lydelementer som dekker hele frekvensbildet. Punchy bass og krystallklare topper. Passer utmerket for click-tracks, enklere monitor-mix, normal lytting og nybegynnere.

Engage Ambient

Dual Driver – Engage tilbyr en egen bass som leverer en dyp og engasjerende bass og en kombinert driver som leverer en definert mellomtone og myk diskant. Passer bassister, trommeslagere og EDM musikere.

Evolve Ambient

Triple Driver  Evolve inneholder tre lydelementer som leverer en svært nøyaktig og veldefinert lydbilde. Passer perfekt for alle musikere, men er spesielt populær for vokalister, gitarister, synth og produksjon.

Emotion Ambient

Five driver – Emotion er den kraftigste modellen med 1x kraftig bass, 2x mellomtoner og 2x diskant. Emotion er modellen for deg som setter lyd aller høyest. Passer alle musikere – uansett hva du spiller. Her får du alt!