ACS Classic series

ACS Classic serien er den perfekt løsning for deg som ønsker profesjonelle og formstøpte in-ear monitors.

Classic serien fra ACS er de tradisjonelle in-ear monitoringene med solid støyreduksjon (30 dB) og høy lydkvalitet. Alle bruker den unike SSI og IRIS teknologien fra ACS for bedre lydkvalitet og lydelementer fra Knowles. Hvert par blir formstøpt etter ørene dine og laget i myk silikon. Den myke silikonen sørger for at du får en komfortabel og sikker passform.

Evoke2 Classic

Dual Wideband Driver  Evoke tilbyr to lydelementer som dekker hele frekvensbildet. Punchy bass og krystallklare topper. Passer utmerket for click-tracks, enklere monitor-mix, normal lytting og nybegynnere.

Engage Classic

Dual Driver – Engage tilbyr en egen bass som leverer en dyp og engasjerende bass og en kombinert driver som leverer en definert mellomtone og myk diskant. Passer bassister, trommeslagere og EDM musikere.

Evolve Classic

Triple Driver  Evolve inneholder tre lydelementer som leverer en svært nøyaktig og veldefinert lydbilde. Passer perfekt for alle musikere, men er spesielt populær for vokalister, gitarister, synth og produksjon.

Emotion Classic

Five driver – Emotion er den kraftigste modellen med 1x kraftig bass, 2x mellomtoner og 2x diskant. Emotion er modellen for deg som setter lyd aller høyest. Passer alle musikere – uansett hva du spiller. Her får du alt!