ACS Live! series

Live! serien fra ACS benytter de samme balanserte lydelementene som hos de Classic og Ambient serien, men med et avansert system. Hvert par inneholder innebygde mikrofoner som lar deg kontrollere hvor høyt og hvordan du skal høre omgivelsene når du står på scenen. Ved bruk av Ambient Live! Belt Pack kan du enkelt ha full kontroll og kan velge mellom stillhet eller om du ønsker å blande inn omgivelsene i din monitor-mix. 

*Viktig informasjon: Vi anbefaler ikke Live! serien og bruk av Live! ambient processor for trommeslagere. Live! Ambient Processor følger ikke med produktene og må bestilles separat.

Evoke2 Live!

Dual Wideband Driver  Evoke tilbyr to lydelementer som dekker hele frekvensbildet. Punchy bass og krystallklare topper. Passer utmerket for de som er nye med in-ears eller har et strengere budsjett.

Engage Live!

Dual Driver – Engage tilbyr en egen bass som leverer en dyp og engasjerende bass og en kombinert driver som leverer en definert mellomtone og myk diskant. Passer bassister, trommeslagere og EDM musikere.

Evolve Live!

Triple Driver  Evolve inneholder tre lydelementer som leverer en svært nøyaktig og veldefinert lydbilde. Passer perfekt for alle musikere, men er spesielt populær for vokalister, gitarister, synth og produksjon.

Emotion Live!

Five driver – Emotion er den kraftigste modellen med 1x kraftig bass, 2x mellomtoner og 2x diskant. Emotion er modellen for deg som setter lyd aller høyest. Passer alle musikere – uansett hva du spiller. Her får du alt!

Live! Ambient Processor

Lar deg styre Live! funksjonen  Live! Ambient processor er nødvendig når du skal bruke mikrofonene som sitter innebygde i alle In-ear monitoringene i Live! serien. Denne må bestille separat.