Øvrige produkter

Formstøpte ørepropper

Øvrige ørepropper innenfor formstøpte ørepropper. Hvert par støpes og tilpasses ørene dine for å oppnå en perfekt passform komfort og brukerglede.

Swim Plugs

Unngå vann i ørene  Formstøpte ørepropper som hindrer vann i ørekanalene. Perfekt om man har hatt dren, infeksjoner eller lignende.

Total Block

Tette ørepropper – Tette ørepropper for bruk på fritiden. Disse er ikke EN godkjente, men gir deg en solid demping på 30-33 dB. 

SleepSound

Komfortable ørepropper til søvn – SleepSound formstøpes til ørene dine og sørger for at du har en komfortabel og støyreduserende ørepropp. SleepSound utformes i myk silikon og lar deg kunne ligge med øret ned mot hodeputen.

Universale ørepropper

Våre universale ørepropper krever ingen støp av ørene dine og kan brukes rett fra boksen. De demper smell og bevarer fortsatt lyden rundt deg på et trygt nivå. Leveres rett i postkassen din etter bestilling.

Pacato 16

Universale ørepropper med 16 dB  Pacato 16 er den mest populære modellen til bruk på konserter, festivaler og lignende bruk.

Pacato 19

Universale ørepropper med 19 dB – Pacato 19 passer utmerket for musikere som spiller høyt i små lokaler, bartendere eller musikksjangere med høyere nivå.

PRO Impulse universal

Universale ørepropper med impulse-funksjon – Øreproppene bruker ingen elektronikk og demper smell ved behov og bevarer lydbildet du hører – helt uten elektronikk. 

Fornøyde kunder

Vi er stolte av å ha så mange utrolig fornøyde kunder. Vi bruker Trustpilot til å samle inn alle omtaler fra våre kunder.