Andre produkter

Vi selger et større utvalg av ørepropper tilpasset forskjellige bruksområder. Velg din kategori nedenfor for å se våre produkter. Om du er usikker på hva som passer deg og dine behov kan du klikke her for å kontakte oss.

Swim Plugs

Unngå vann i ørene  Formstøpte ørepropper som hindrer vann i ørekanalene. Perfekt om man har hatt dren, infeksjoner eller lignende.

Total Block

Tette ørepropper – Tette ørepropper for bruk på fritiden. Disse er ikke EN godkjente, men gir deg en solid demping på 30-33 dB. 

SleepSound

Effektiv støydemping – SleepSound tetter ørekanalene dine 100% og gir deg en solid støydemping. Øreproppene formstøpes etter ørene dine for å gi deg den mest komfortable passformen.

Pacato 19

Universale ørepropper med 19 dB – Pacato 19 passer utmerket for musikere som spiller høyt i små lokaler, bartendere eller musikksjangere med høyere nivå.

Pacato 16

Universale ørepropper med 16 dB  Pacato 16 er den mest populære modellen til bruk på konserter, festivaler og lignende bruk.

PRO Impulse universal

Universale ørepropper med impulse-funksjon – Øreproppene bruker ingen elektronikk og demper smell ved behov og bevarer lydbildet du hører – helt uten elektronikk.