Bedriftskunder

Vi er din totalleverandør av formstøpte hørselvern og ørepropper

Alle våre formstøpte hørselvern hørselvern sørger for at du får en sikker støydemping, men samtidig lar deg kunne kommunisere med kollegaer og høre viktige lyder fra omgivelsene. Alle produktene er godkjente etter alle europeiske krav og standarder som er satt for hørselvern. Vi har også sørget for at produktene produseres etter de nye kravene som tredde i kraft 21 april 2019. 

Vi er stolt leverandør av hørselvern fra ACS (Advanced Communication Solutions) som er en av verdens ledende utviklere og produsenter av formstøpte ørepropper utformet i myk silikon. ACS er en internasjonal merkevare og brukes av bedrifter over hele verden. 

Vi leverer ørepropper til alle type arbeidssituasjoner og bransjer. Enten dere er en barnehage, tannlegekontor, bilverksted eller en bedrift innenfor industri og produksjon, så har vi løsninger som passer.

Ta kontakt med oss.

Fyll ut kontaktskjema for å kommet i kontakt med våre selgere eller for et uforpliktende tilbud. 

Godt likt av våre kunder

Hantek Audio har holdt på i over 30 år og vi er stolte av å ha så mange fornøyde kunder. Vi bruker Trustpilot for å samle inn omtaler fra kunder som allerede har handlet hos oss. Vi arbeider hardt for å ha bransjens mest fornøyde kunder og du kan lese alle våre omtaler ved å klikke deg inn nedenfor.