Hvordan kjøpe
formstøpte ørepropper

Vi var først i Norge med å gjøre kjøp av formstøpte ørepropper enkelt og effektivt. Som kunde hos oss kan du være sikker på du at gjør en trygg, effektiv og rask handel. Følg bare stegene nedenfor – og du er i gang!

*Alle ørestøp arkiveres hos oss i 4 år. Du kan derfor handle mer senere uten ekstra kostnad!

1. Bestill i nettbutikken

Bestill øreproppene du ønsker i vår nettbutikk. Etter fullført ordre får du en bekreftelse med ditt unike bestillingsnummer som du skal brukes når ørestøpene dine skal sendes oss.

Har du behov for hjelp og veiledning for å finne rett produkt kan du få hjelp ved å klikke her. Det er også mulig å få både ørestøp og produktveiledning på vårt kontor i Oslo ved å gå til vår bookingside for ørestøp.

2. Ta en øreavstøpning

Formstøpte ørepropper krever støp av ørene dine. Du kan enten besøke vårt kontor i Oslo eller du kan oppsøke en lokal audiograf der du bor og deretter sende oss støpene i posten merket med ditt bestillingsnummer.

3. Send øreavstøpning

Når støpene dine er tatt er du klar til å sende oss ørestøpene dine. Om du har støpt ørene dine hos oss i Oslo trenger du selvsagt ikke å sende dem til oss.

Merk pose/eske med dine ørestøp med ditt navn og bestillingsnummer og send dem til:

Hantek Audio AS
Att: Ordre
Postboks 65 Lambertseter
1101 Oslo

4. Vi leverer

Så fort din øreavstøp er mottatt eller blitt gjennomført på våre kontorer vil du motta en ny e-post som bekrefter at bestillingen din er i produksjon.

Produksjonstid kan variere ut i fra perioder, pågang og produkttype. Vanlige ørepropper sendes normalt innen 7-10 arbeidsdager, mens ørepropper med elektronikk (f.eks. in-ear monitors, jaktpropper) tar mellom 15-17 arbeidsdager. 

Vi vil alltid holde deg oppdatert når en blir produsert og når den pakkes hos oss. 

Få hjelp

Vi hjelper deg med å finne rett produkt!
Fyll ut vårt enkle kontaktskjema og du vil få svar innen kort tid med vår anbefaling og nødvendig informasjon.