Slik bestiller du

Ved kjøp av formstøpte ørepropper må du få utført en avstøpning av ørene dine. Dette kan gjøres over hele Norge eller direkte hos oss i Oslo. En støp av ørene gjøres på 5-10 minutter og er helt ufarlig og smertfritt. En støp gjøres etter en viss standard som alle aktører, sykehus og leger etterfølger.

*Alle støp vi mottar eller tar selv blir arkivert i 4 år. Etter dette må du ta nye støp, da ørene endrer seg over tid.

Steg 1

Finn dine ørepropper

Finn ut hvilke ørepropper du ønsker å kjøpe og bestill dem i vår nettbutikk. Kontakt oss om du har behov for hjelp til å velge riktig type ørepropper.

MERK: Skal du støpe ørene dine direkte på vårt kontor i Oslo trenger du bare å bestille en time, så hjelper vi deg med bestilling av produkter og alt annet når du er hos oss. Bestill time her!

Steg 2

Ta øreavstøpning

Bestill en time for en øreavstøpning enten hos oss eller en audiograf i nærheten av deg. 

Ved støp på vårt kontor hjelper vi deg med bestilling av ørepropper under din timeavtale, så du trenger ikke å bestille øreproppene på forhånd. Det er kun om du må sende støp per post. 

Steg 3

Send ørestøp

Ved utført øreavstøpning må du merke pose eller eske med NAVN og ORDRENUMMER. Pakk dette i en liten eske eller boblekonvolutt og send til:

Hantek Audio AS
Att: Bestilling
Postboks 65 Lambertseter
1101 OSLO

Steg 4

Produksjon

Når støpene dine er mottatt vil vi 3D skanne disse og overføre dette videre til produksjon. Produksjonstid varierer på hva du har bestilt og i perioder. Du finner produksjonstid oppgitt inne på produkter.

Merk: Produksonstid gjelder fra støp er registrert og til vi sender. Perioder med stor pågang og ferieavvikling vil påvirke produksjonstid og den kan derfor være noe forsinkelser og avvik. Det er dessverre ikke mulig å prioritere ordre.