Hvordan kjøpe?

Det er enkelt å kjøpe formstøpte ørepropper. Det eneste som skiller seg ut fra vanlig varehandel er at du må foreta en avstøpning av ørene dine. Dette gjøres hos oss eller hos en audiograf der du bor.

*Alle ørestøp arkiveres hos oss i 4 år. Du kan derfor handle mer senere uten ekstra kostnad!
**Ørestøp er ikke inkludert i produktprisene.

1. Finn og bestill

Finn ut hvilke ørepropper du ønsker å kjøpe og bestill dem i vår nettbutikk, slik at du har din ordre klar til du skal ta en øreavstøpning. Kontakt oss om du har behov for hjelp til å velge riktig type ørepropper.

MERK: Skal du støpe ørene dine direkte på vårt kontor i Oslo trenger du bare å bestille en time, så hjelper vi deg med bestilling av produkter og alt annet når du er hos oss. Bestill time her!

2. Ta en ørestøp

Bestill en time for en øreavstøpning enten hos oss eller en audiograf i nærheten av deg. Ved støp på vårt kontor hjelper vi deg gjerne med bestilling av ørepropper under din timeavtale.

3. Send øreavstøpning

Når øreavstøpningen er gjennomført merker du posen/esken med ørestøp, eller legger ved en lapp hvor du noterer tydelig DITT NAVN og ORDRENUMMER på bestillingen din i vår nettbutikk.

Dette sendes i en liten eske eller boblekonvolutt til:

Hantek Audio AS
Att: Bestilling
Postboks 65 Lambertseter
1101 OSLO

*Du trenger ikke å sende dine ørestøp dersom du foretar en øreavstøpning hos Hantek Audio direkte. Vi vil håndtere støpene dine automatisk når vi har tatt dem.

4. Vi leverer

Så fort vi mottar dine øreavstøpningene vil vi behandle dem og få satt din bestilling i produksjon. Tillat opptil én virkedag for behandling etter at øreavstøpningene dine kommer til Hantek Audio. Når øreavstøpningene er behandlet, vil du motta en bekreftelse på produksjon per e-post.

Dine ferdige ørepropper sendes til deg så fort de er ferdig. Produksjonstid varierer fra produkttype. Ørepropper UTEN elektronikk produseres på rundt 7-10 arbeidsdager, mens ørepropper MED elektronikk tar rundt 10-17 arbeisdager. Postgang tilkommer og er normalt 1-3 arbeidsdager.

Merk deg at forsinkelser kan oppstå i perioder med stor pågang, helligdager eller ved hendelser utenfor vår kontroll.