Fremgangsmåte for bestilling

Når du ikke kan komme til oss i Oslo kan du bestille fra der du bor.

Når du ikke kan komme til oss direkte i Oslo for kjøp så kan du ta støp der du bor og sende disse til oss i posten. Veldig enkelt!

Følg de 3 enkle stegene nedenfor og du er i gang med å bestille dine formstøpte ørepropper.

VIKTIG: Vi ber om at denne bestillingsprosessen følges for at din bestilling skal bli korrekt og for at vi skal behandle din ordre så raskt som mulig ved mottak av støp.

Øreavstøpning til formstøpte ørepropper

STEG 1

Bestill time for ørestøp

Det første og viktigste er at du får tatt støp av ørene dine. Klikk deg inn på knappen nedenfor for å få oversikt over alle audiografer og spesialister våre kunder har brukt de siste årene.

STEG 2

Legg inn din bestilling

Nettsiden vår fungerer som en nettbutikk. Velg de varene du ønsker å kjøpe og fullfør bestillingen. Etter noen minutter vil du få en ordrebekreftelse som innholder et bestillingsnummer. Det er viktig at du merker posen med ørestøp og forsendelse med dette nummeret og sender dem til:

Hantek Audio AS
Postboks 65 Lambertseter
1101 OSLO

STEG 3

Vi produserer bestillingen din

Så fort vi har dine ørestøp hos oss vil vi starte produksjonen av dine ørepropper. Vi Dette tar normalt 10-15 virkedager. Så fort din bestilling er ferdig vil de bli pakket og sendt med post til din postkasse eller nærmeste postkontor.

Vær oppmerksom på at produksjons- og leveringstid kan variere i perioder. Så gjerne ta kontakt med oss for å få en estimert produksjonstid.

Har du spørsmål?

Om noe er uklart eller du trenger veiledning for valg av rett produkt er det bare å ta kontakt med oss. Vi besvarer normalt innen svært kort tid og våre medarbeidere har mange års erfaring.