Hvordan kjøpe?

Super enkelt å bestille formstøpte ørepropper!

Det eneste som skiller seg ut fra vanlig varehandel er at du må foreta en avstøpning av ørene dine. Dette gjøres hos oss eller hos en audiograf der du bor.

*Alle ørestøp arkiveres hos oss i 4 år og er ikke ink. i produktpriser.

1. Finn og bestill

Finn ut hvilke ørepropper du ønsker å kjøpe og bestill dem i vår nettbutikk. Kontakt oss om du har behov for hjelp til å velge riktig type ørepropper.

MERK: Skal du støpe ørene dine direkte på vårt kontor i Oslo trenger du bare å bestille en time, så hjelper vi deg med bestilling av produkter og alt annet når du er hos oss. Bestill time her!

2. Ta øreavstøpning

Bestill en time for en øreavstøpning enten hos oss eller en audiograf i nærheten av deg. Ved støp på vårt kontor hjelper vi deg gjerne med bestilling av ørepropper under din timeavtale.

3. Send øreavstøpning

Ved utført øreavstøpning må du merke pose eller eske med NAVN og ORDRENUMMER. Pakk dette i en liten eske eller boblekonvolutt og send til:

Hantek Audio AS
Postboks 65 Lambertseter
1101 OSLO

4. Levering

Når støpene er mottatt (eller tatt hos oss) vil de bli 3D skannet og overført til produksjon. Vennligst se hvert produkt for estimert produksjonstid eller kontakt kundeservice. 

Det kan ta 1-3 arbeidsdager fra mottatt støp til de overføres til produksjon i perioder ved stor pågang. Så fort ditt produkt er ferdig vil vi sende disse med posten (1-4 dager).