Slik fungerer det

For å kunne produsere ørepropper med en formstøpt passform må du få tatt en fysisk avstøpning av ørene dine hos oss eller audiograf. På lik linje når du skal tilpasse f.eks tenner hos tannlegen eller skal få tilpasset høreapparater.

Øreavstøpninger ikke inkludert i produktprisene, men ligger normalt på 450-600 kr og vi tar vare på disse i 4 år og kan gjenbrukes. 

1. Støp ørene

1. Ta en øreavstøpning

Før du kan formstøpte ørepropper må du ta en fysisk avstøpning av ørene. Dette gjøres enten hos oss i Oslo eller du kan gjøre dette hos en audiograf eller på et sykehus der du bor. 

Skal du støpe ørene dine hos oss i Oslo trenger du ikke å følge videre instruksjoner, vi ordner alt ved din avtale. Støper du hos audiograf må du følge videre instruksjoner eller ta kontakt med kundeservice om noe er uklart. 

2. Bestill ørepropper

2. Bestill ørepropper

Bestill de øreproppene du ønsker som i en vanlig nettbutikk. Velg NEI på spørsmålet om vi har støp fra før om det er første gang du støper. 

Har du spørsmål er det bare å kontakte oss så vil våre dyktige og hyggelige mennesker på kundeservice hjelpe deg.

3. Send ørestøp

3. Send ørestøp

Når du har gjennomført bestilling og utført ørestøp må du printe ut Ordrebekreftelse med strekkode som kommer på e-post rundt 1-1,5 time etter utført ordre. 

Send ordrebekreftelse og ørestøp til:

Hantek Audio AS
Postboks 305 Marmorberget
1102 OSLO

Vi kan anbefale Posten sin Norgespakke for sending av støp. Se Posten sine nettsider for løsning og priser. 

Vi fikser resten

Når støpene er mottatt eller tatt hos oss og bestilling er i orden blir ørestøpene 3D skannet og overført til produksjon.

Produksjonstid kan variere på de forskjellige produktene så se produktsider for estimert produksjonstid eller kontakt kundeservice. 

Om du er usikker på hva du skal velge av produkter er det bare å fylle ut kontaktskjema og vi hjelper deg innen kort tid.

Vi fikser resten