Øreproppene som gir deg bedre søvn

Anbefalte produkter finner du nederst i artikkelen.

Bråk, snorking eller annen støy er ofte et problem for mange når de skal sove. Forstyrrelse av søvn blir sett på som en av de mest alvorlige virkningene av støy. Søvnforstyrrelser på grunn av støy innebærer vekking, forsinket innsovning og redusert omfang av nødvendige søvnfaser. Dette kan gi helseproblemer og redusert velvære.

En undersøkelse av 4500 personer, var det over 405 personer som sa de våknet eller hadde problemer med innsoving grunnet støy fra trafikk. Hvis i tillegg beregner alle som har støyproblemer fra bråkete naboer, bystøy eller snorkende partnere, så vil dette tallet øke drastisk.

Bruk ørepropper

Det er vanskelig å skru av "lysbryteren" og fjerne all lyd. Ørepropper er og vil alltid være det beste alternativet for å dempe støy, slik at man ikke våkner eller klarer å falle i søvn. Det å velge ut ørepropper til soving er kanskje det vanskligste, da det stilles mange forskjellige krav. Vi har et lite utvalg av ørepropper som dekker de fleste behovene vi får våre kunder. Noen vil ha formstøpt, noen vil ha aktiv støyreduksjon og noen vil ha enklere ørepropper, men som er effektive.

Se vårt utvalg av ørepropper her: