Custom In-Ear Monitors

Oppdag ACS Custom IEMs. En av verdens ledende produsenter, størst i England og de eneste i verden som har spesialisert seg på IEMs laget i silikon. Dette er verdens mest komfortable Custom IEMs og sikrer den beste passformen for vokalister og musikere som beveger seg mye

*Produktene er spesialtilpassede og krever en øreavstøpning. Finn ut mer >>

CLASSIC serien

De klassiske modellene fra ACS som er laget med et helt tett design. Gir deg maksimal demping av omgivelsene slik at du kan høre mixen din krystall klart

To wideband lydelementer leverer en punchy bass som virkelig gir liv i musikken din. Diskant og mellomtone leveres med mykhet og uten skarphet.
3,999.00 kr

Inkl. mva 25%

To lydelementer som leverer en dyp og engasjerende bass, myke mellomtoner og en detaljert diskant uten harmonisk forvrenging og skarphet.
5,999.00 kr

Inkl. mva 25%

Tre lydelelementer som leverer utrolig veldefinert bass, utrolige detaljerte mellomtoner og en nøyaktig diskant uten harmonisk forvrengning. Denne modellen er for deg som ønsker kun det beste!
7,999.00 kr

Inkl. mva 25%

Fem lydelementer som en hardtslående bass med og en myk mellomtone og diskant. Perfekt for deg som ønsker det lille ekstra og et lydbilde som varmer mer enn de andre modellene.
12,999.00 kr

Inkl. mva 25%

AMBIENT serien

Samme lyden som i Classic serien, men med innebygget støyfilter som gir en ventilert bruk. Lar deg kunne høre omgivelsene samtidig som du hører mixen din.

To wideband lydelementer leverer en punchy bass som virkelig gir liv i musikken din. Diskant og mellomtone leveres med mykhet og uten skarphet. Med patentert lydfilter som lar deg høre omgivelsene.
4,799.00 kr

Inkl. mva 25%

To lydelementer som leverer en dyp og engasjerende bass, myke mellomtoner og en detaljert diskant uten harmonisk forvrenging og skarphet. Med patentert lydfilter som lar deg høre omgivelsene.
7,299.00 kr

Inkl. mva 25%

Tre lydelelementer som leverer utrolig veldefinert bass, utrolige detaljerte mellomtoner og en nøyaktig diskant uten harmonisk forvrengning. Denne modellen er for deg som ønsker kun det beste. Med patentert lydfilter som lar deg høre omgivelsene.
9,499.00 kr

Inkl. mva 25%

Emotion leverer en hardtslående bass med og en myk mellomtone og diskant. Med ACS sin Sound Stage Imaging teknologi leverer Emotion et frodig, frembringende og balansert lydbilde med en utrolig dybde og fylde. Med patentert lydfilter som lar deg høre omgivelsene.
14,799.00 kr

Inkl. mva 25%

UNIVERSAL IEM

Om du ikke er på jakt etter formstøpte in-ears så kan vi tilby følgende produkter fra ACS. Produktene krever ikke avstøpning av ørene dine og sendes i posten etter bestilling som en normal lagervare.

PRO-fit fra ACS tilbyr en imponerende lydkvalitet som leverer alle detaljene du trenger, med nok bass til å sikre at du får et fyldig og rikt lydbilde. Kan kombineres med PRO custom formstøpte ørepropper med filter.  
1,999.00 kr

Inkl. mva 25%

Skreddersydd til ørene

Vi er stolt leverandør av ACS. En av verdens ledende produsenter og Englands største produsent av formstøpte ørepropper.

Hos Hantek Audio er hvert eneste spesialtilpassede produkt vi leverer et mesterverk av presisjon og innovasjon. Fra de første avtrykkene av øret til det endelige produktet, kombinert med banebrytende teknologi og dyktige teknikere for å levere uovertruffen komfort, lydkvalitet og hørselsbeskyttelse.