KVALITET
SIDEN 1990.

VÅR HISTORIE

Hantek Audio er en norsk familiebedrift med fokus på kvalitet og innovasjon. 

Bedriften er fortsatt i familien og drives nå av sønnen Fredrik Hansen og har 3 faste ansatte som jobber heltid. Alle våre ansatte har erfaring innen produksjon av ørepropper og har god ekspertise.

Hos oss kan du være trygg på at du gjør en god handel og at du får produkter av ypperste kvalitet og en kundeservice som føles personlig og trygg. 

3D-TEKNOLOGI

Vi bruker bransjens beste 3D utstyr for produsere våre produkter. Strenge rutiner, avansert utstyr og 3D-printing sørger for at kvaliteten er den besten og at du får ørepropper med god passform. Vi leverer også standard ørepropper dersom du ikke ønsker å støpe ørene dine. 

HVORFOR HANTEK?

Hantek Audio er en familiebedrift med gode verdier. Vårt fokus er å levere markedets beste ørepropper med formstøpt passform. I forhold til våre konkurrenter driver vi vår egen produksjon hvor vi produserer ACS ørepropper på lisens. Samtidig har alle våre ansatte erfaring innen produksjon av ørepropper, og har god forståelse for teknikk og hvordan produktene er satt sammen. 

AGENTUR

Hantek Audio er stolte av å ha agentur på ACS produkter. ACS er en av verdens fremste spesialister innen formstøpte ørepropper laget i myk silikon. Deres innovative måte å utvikle produkter på sørger for at du får det siste innen teknologi i øreproppene du kjøper hos oss.

ANNEN INFORMASJON

// Hovedkontor i Oslo.
// Leverer ørepropper over hele Norge.
// Familiebedrift.
// Godkjent produksjon.