Vi kan formstøpte ørepropper

Vi lever av å levere formstøpt ørepropper og vi har ikke gjort noe annet de siste 30 årene.

 Hantek har muligens Norges største ekspertise innen formstøpte ørepropper, da vi selv har drevet produksjon og vår eneste inntektskilde er formstøpte ørepropper.  

Vår historie

Hantek Audio het tidligere Hansen Teknikk & Co og har vært i bransjen i over 30 år. 

Vi er en familiebedrift som er velkjent i bransjen og som har en ekstrem god kompetanse innen formstøpte ørepropper. I dag drives bedriften av den yngste sønnen – Fredrik Hansen

“Hvorfor levere noe halveis når du kan levere noe som er 100%” er noe vi lever etter og formstøpte ørepropper er intet unntak. Formstøpte ørepropper er laget for å vare i årevis og skal være en sikker investering. 

Hvorfor Hantek?

Hos Hantek leverer vi kun kvalitetsprodukter og som er av en merkevare. Dette sikrer deg trygge produkter som du vet brukes på et internasjonalt nivå. 

Alle våre ansatte har over 10 års erfaring fra bransjen og har selv jobbet i produksjon av formstøpte ørepropper. Dette gir deg en trygghet på at du vet at du snakker med mennesker som vet hvordan produktene tilvirkes og fungerer.

Høy kvalitet

Alle våre produkter blir produsert av det beste innen materialer for formstøpte ørepropper. Dette er kanskje dyrere, men det sikrer deg et produkt med mange års levetid og med den beste passformen. 

Kundeomtaler

Vi er godt likt av våre kunder og vi er sikre på at alle våre nye kunder vil bli like fornøyd. Vi bruker Trustpilot for å samle inn tilbakemeldinger fra kunder. Dette sikrer oss og deg at omtalene er av kunder som faktisk har handlet med oss.