Vår historie

Hantek Audio er en norsk familiebedrift med fokus på kvalitet og innovasjon. 

Bedriften er fortsatt i familien og drives nå av sønnen Fredrik Hansen og har 3 ansatte på kontoret og 4 ansatte i produksjonsselskapet ACS OOD.

Hos oss kan du være trygg på at du gjør en god handel og at du får produkter av ypperste kvalitet og en kundeservice som føles personlig og trygg. 

Produksjon

Vi bruker det siste innen 3D-teknologi for å produsere våre formstøpte ørepropper. Ved å bruke 3D kan vi produsere ørepropper av høyere kvalitet og med bedre passform.

Alle ørestøp vi mottar blir 3D-skannet og deretter overført til vårt produksjonsselskap som er eksperter på modellering, printing og produksjon innen 3D-teknologi.

Hos oss kan du være trygg på at vi til enhver tid bruker det tryggeste og beste innen bransjen vi driver i. Vår produksjons er spesielt opprettet for å være banebrytende innen produksjon og for å sikre at vi leverer ørepropper på kort tid og av høyeste kvalitet. 

Hvorfor oss?

Vi er en familiebedrift med gode verdier og har primært drevet produksjon og salg av formstøpte ørepropper i over 30 år. Alle vi som jobber i selskapet har allerede en form for erfaring innen produksjon og har derfor en god forståelse for produktene vi leverer.

Vi er også en bedrift som er ekstremt opptatt av detaljer, kvalitet og kundeservice. Alt fra ordresystem, nettside og sluttprodukt skal fungere optimalt – slik at du som kunde er sikret en trygg handel og til enhver tid vet at du prater med folk som har forståelse for hva vi driver med.