Vår historie

30 år med ørepropper

Hvem er vi?

Hantek Audio er Norges fremste spesialist på formstøpte ørepropper. Vi jobber daglig med å levere best mulig kvalitet og de mest nyskapende løsningene til våre kunder.

Vi har kontorer på Lambertseter i Oslo og eier vår egen produksjon i Bulgaria sammen med ACS – Verdens fremste utvikler av formstøpte ørepropper og in-ear monitors.

Hos oss gjør du en trygg handel og kan være sikker på at du blir ivaretatt som kunde.

Vi utvikler oss

De siste årene har vi jobbet hardt for å utvikle oss og alltid være et steg foran alle andre. Vi var blant annet de første i Norge som startet nettbutikk for formstøpte ørepropper og vi er også de første i Norge som eier vår egen 3D produksjon av formstøpte ørepropper. 

Vi er stolt partner, produsent og distrubitør av ACS produkter i Skandinavia. ACS er verdens fremste og mest respekterte utvikler og produsent av formstøpte ørepropper laget i myk silikon.

Hva sier kundene?

Hvorfor velge Hantek Audio?

Fokus på våre kunder

Fremfor å fokusere på hva vi konkurrente gjør, så fokuserer vi på hva vi gjør og våre kunder. Hos oss skal du være trygg på at vi leverer produktene med stolthet og at vi ivaretar kundene.

Vi elsker nye løsninger

Markedet er alltid i endring og det kommer nye løsninger hvert år. Vi jobber knall hardt for å følge utviklingen i markedet og at vi alltid er ett steg foran våre konkurrenter.

Høy kvalitet

Kvalitet er det viktigste når det kommer til formstøpte ørepropper. Fremfor å presse priser og kutte kostnader fokuserer vi heller kvalitet på produkt og kundeservice.

Vi gjør det enkelt

Vi liker å gjøre det enkelt. Vi har utviklet vårt helt eget system for å gjøre kjøpsprosessen enkel for alle. Enten du er en privatperson eller bedrift, så skal det være enkelt og å kunne handle og få hjelp.