Hantek Audio

Vi har vært en totalleverandør av formstøpte ørepropper i over 30 år og har Norges høyeste kompetanse. Flere av våre ansatte har både jobbet produsert og utviklet formstøpte ørepropper med en av verdens fremste utviklere. Alle nye ansatte hos Hantek får samme kunnskap og brenner for det vi driver med.

Historien

Hantek er forkortelse på HANsen TEKnikk som det tidligere het og er en familiebedrift. Vi har holdt på våre kontorer på Lambertseter i Oslo siden 1990 og har selv drevet egen produksjon i Norge i 20 år. Hantek er fortsatt en familiebedrift som drives nå av yngste sønn Fredrik Hansen.

Vårt fokus er å levere markedets beste formstøpte ørepropper innenfor alle bruksområder. For å kunne dette er vi stolt leverandør av britiske ACS om blant annet er Englands største produsent, men også en av verdens mest kjente utviklere av formstøpte ørepropper utformet i silikon. Sist og ikke minst, de største pådriverne som fokuserer på hørsel hos musikere, industri og motorsport.
Vi leverer til privatpersoner, offentlig og bedrifter. 

Hvem leverer vi til?

Hantek har store bedrifter med flere tusen ansatte, Politiet, Forsvaret og mindre bedrifter. Sist og ikke minst arbeider vi mye mot musikere og motorsport. Utover dette leverer vi ørepropper for nærmeste alle.

Ikke nøl med å ta kontakt, så ser vi hva vi kan hjelpe til med. 

Laget med 3D teknologi

Alle våre produkter blir spesielt laget med 3D teknologi for å sørge for den beste passformen og kvaliten.

Uansett form du har på dine ører, så sørger Hantek og ACS for et produkt som lever opp til forventningene og passer perfekt til dine ører.