In-ear monitors

Profesjonelle in-ear monitors for musikere og audiofile

ACS in-ear monitors (IEMs) tilbyr den perfekte løsningen for både musikere og musikkelskere. Lydkvaliteten i ACS IEMs er upåklagelig og er en av de beste på markedet. Det større utvalget av modeller sørger for at du finner en modell som passer deg og dine behov. Alle ACS IEMs blir formstøpt etter ørene dine i myk silikon og inneholder patentsøkende teknologi som gir økt lydopplevelse.

ACS Classic series

Formstøpte IEMs med solid lydkvalitet og støyreduksjon  Classic serien fra ACS er de tradisjonelle modellene med 30 dB demping og solid lydkvalitet. Hvert par støpes etter ørene dine og lages i myk silikon.

ACS Ambient series

Formstøpte IEMs med ventilerte støyfiltere  – Ambient serien fra ACS leverer den samme gode lyden, men kombinert med patenterte støyfiltere som lar deg høre omgivelsene. Hvert par støpes etter ørene dine og lages i myk silikon.

ACS Live! series

Formstøpte IEMs med innebygde ambient-mikrofoner  Live! serien fra ACS inneholder innebygde mikrofoner som lar deg ha full kontroll over hvordan du hører omgivelsene når du står på scenen.

ACS PRO-fit

Universal passform + formstøpt passform = SANT  – PRO-fit kan brukes rett fra boksen med universale ørepropper som følger med eller med ACS PRO formstøpte ørepropper levert fra oss. God lyd og perfekt for deg som ønsker in-ear løsning med eller uten formstøpte ørepropper. Enten du har formstøpte ørepropper fra oss fra før, eller ikke, så kan disse kjøpes og brukes. 

Heir Audio IEM

Unike in-ear monitors med universal passform  Serien fra Heir Audio er utformet med en front av ekte treverk og inneholder lydelementer som leverer deg et plettfritt og perfekt lydbilde. 

Vi digitaliserer ørene dine

Vi bruker det siste innen teknologi for å produsere og levere deg ørepropper av høyeste kvalitet. Hos oss blir støpene av ørene dine lagret digitalt og brukt til å produsere ørepropper som er nøyaktige, ned til hver minste nano-millimeter. Med våre 30 år i bransjen kan du være sikker på at du får levert ørepropper av høyeste kvalitet. Det siste innen teknologi – laget med nøyaktighet.