Ørepropper for arbeidsplass og industri

Våre formstøpte hørselvern er utviklet av ACS og er solide hørselvern med høy kvalitet. Alle øreproppene er godkjente etter alle europeiske krav som stilles for hørselvern i Europa. Er dere en større bedrift kan dere kontakte oss for veiledning og et uforpliktende tilbud.

PRO formstøpte ørepropper

PRO serien er utviklet av britiske Advanced Communication Solution og er en serie som består av formstøpte hørselvern. Alle produktene benytter godkjente støyfiltere som demper støy, men lar deg fortsatt høre. Alle produktene blir også produsert og levert med alle godkjenninger som kreves i Europa. Dersom dere en bedrift som ønsker mer informasjon kan dere kontakte oss her.

*Merk deg at disse øreproppene krever støp av ørene dine. Klikk for mer informasjon.

PRO15 

Øreproppene for moderat støynivå  Passer for støynivåer opp til gjennomsnittlig 100 dB.. Brukes ofte på lager, produksjon, barnehage, verksteder og andre omgivelser.

PRO17

Et allsidig støyfilter  – Passer arbeidsplasser hvor man ønsker en sikrere demping og hvor lydnivået kan være uregelmessig og nå over 100 dB i snitt over lengre perioder. 

PRO20 

Når skarpe lyder er et problem  Perfekt for miljøer hvor lydnivået er både høyt og jevnt, men lyden kan være både skarp over lengre perioder. Blir ofte bruk på mekaniske verksteder, offshore og lignende.

PRO26

For ekstreme støynivåer – Til bruk i miljøer hvor lydnivået ligger høyt i store deler av arbeidsdagen og ofte hvor dobbelt hørselvern er påbudt. 

PRO27

For ekstreme og vanskelige støymiljøer  Denne modellen blir produsert med en trangere lydkanal og kraftigere filter enn PRO26. Denne modellen blir ofte brukt på flyplasser og andre områder hvor man ønsker best mulig demping, uten å bli borte fra omgivelsene.

PRO Impulse

Passiv demping uten elektronikk – Demper smell når det trengs og bevarer lydbildet rundt deg. Impulse har en flat 15 dB demping som også beskytter deg mot annen jevn støy.

Universale ørepropper

Ørepropper som kan brukes rett fra boksen og krever ingen tilpasning etter øren dine. Leveres rett i postkassen innen få dager.

Pacato 16

Universale ørepropper med 16 dB  Perfekt for støymiljøer hvor man ønsker å dempe ned støy opp til 100 dB. Brukes ofte i produksjon, lager, verksteder, barnehager, tannleger og lignende.

Pacato 19

Universale ørepropper med 19 dB – Passer utmerket for områder hvor støynivået kan gå over 100 dB. Passer godt til verksteder og arbeidsplasser med jevn og høy støy.

Godt likt av våre kunder

Hantek Audio har holdt på i over 30 år og vi er stolte av å ha så mange fornøyde kunder. Vi bruker Trustpilot for å samle inn omtaler fra kunder som allerede har handlet hos oss. Vi arbeider hardt for å ha bransjens mest fornøyde kunder og du kan lese alle våre omtaler ved å klikke deg inn nedenfor.