Kommunikasjonsløsninger

Ørepropper til bruk på kommunikasjonsløsninger. Vi leverer til Politiet, Forsvaret, Regjeringen og private selskaper.

Sambandspropp

For sambandssystemer med spiralslange  Formstøpt ørepropp i myk silikon tilpasset for spiralslange. Tilpasses med ventilering for å gi luft og lyd fra omgivelsene.

PRO26 Communicator

Hørselvern med lyd – Ørepropper med innebygde lydelementer og støyfilter med 26 dB filter som demper støy, men bevarer omgivelsene.

PRO27 Communicator

Hørselvern med lyd – Ørepropper med innebygde lydelementer og støyfilter med 26 dB filter som demper støy, men bevarer omgivelsene.

DriverCom

Designet for motorsport – Ultimate øreproppene for deg som krever maksimal demping og muligheten til å høre kommunikasjon klart og tydelig.

PRO27 DriverCom

Kommunikasjon med 27dB demping PRO27 DriverCom tilbyr det samme som orginale DriverCom, men kombinert med en 27 dB støyfilter for å høre omgivelser og dempe støy samtidig.

PRO27 Pilot Spec

Designet for piloter – Ultimate øreproppene for deg som krever maksimal demping og muligheten til å høre kommunikasjon klart og tydelig.

Godt likt av våre kunder

Hantek Audio har holdt på i over 30 år og vi er stolte av å ha så mange fornøyde kunder. Vi bruker Trustpilot for å samle inn omtaler fra kunder som allerede har handlet hos oss. Vi arbeider hardt for å ha bransjens mest fornøyde kunder og du kan lese alle våre omtaler ved å klikke deg inn nedenfor.