COVID-19: Vårt kontor holder stengt for kunder. Vi besvarer alle e-poster som normalt og alle bestillinger på formstøpte ørepropper og lagervarer vil bli behandlet som normalt. Vi håper på å kunne ta i mot kunder igjen så snart situasjonen og tiltakene fra myndighetene endrer seg. Ta vare på hverandre og hjelp de som har behov!

Kommunikasjonsløsninger

Ørepropper til bruk på kommunikasjonsløsninger. Vi leverer til Politiet, Forsvaret, Regjeringen og private selskaper.

Sambandspropp

For sambandssystemer med spiralslange  Formstøpt ørepropp i myk silikon tilpasset for spiralslange. Tilpasses med ventilering for å gi luft og lyd fra omgivelsene.

PRO26 Communicator

Hørselvern med lyd – Ørepropper med innebygde lydelementer og støyfilter med 26 dB filter som demper støy, men bevarer omgivelsene.

PRO27 Communicator

Hørselvern med lyd – Ørepropper med innebygde lydelementer og støyfilter med 26 dB filter som demper støy, men bevarer omgivelsene.

DriverCom

Designet for motorsport – Ultimate øreproppene for deg som krever maksimal demping og muligheten til å høre kommunikasjon klart og tydelig.

PRO27 DriverCom

Kommunikasjon med 27dB demping PRO27 DriverCom tilbyr det samme som orginale DriverCom, men kombinert med en 27 dB støyfilter for å høre omgivelser og dempe støy samtidig.

PRO27 Pilot Spec

Designet for piloter – Ultimate øreproppene for deg som krever maksimal demping og muligheten til å høre kommunikasjon klart og tydelig.

Lukk meny
×

Handlekurv

Secured By miniOrange