Bestill

støp av ørene dine

Støp hos oss eller der du bor.

Øreavstøpning

Støp hos oss eller hos en audiograf.

Formstøpte ørepropper krever støp av ørene dine. Dette er gjort på 5 minutter og kan gjøres enten hos oss på Lambertseter i Oslo eller hos en audiograf der du bor. 

Alle øreavstøpninger blir 3D-skannet hos oss og lagret i 4 år, slik at du kan bestille flere ørepropper ved en senere anledning.

ALTERNATIV 1

STØP HOS OSS

Støp ørene dine hos oss på Lambertseter i Oslo. 

Når du kommer direkte til oss trenger du ikke ikke å tenke på noe annet enn å møte opp. Vi hjelper deg med veiledning og vi oppretter en bestilling for deg mens du er her. 

ALTERNATIV 2

FINN AUDIOGRAF

Når du ikke kan komme til oss kan du støpe ørene dine hos en audiograf der du bor.

Når du har støpt ørene dine, så legger du inn ordre på nett, merker forsendelse med ordrenummer og sender det til oss i posten. 

SLIK FUNGERER DET

STØP ØRENE

Bestill time for støp av ørene dine. Dette gjøres enten hos oss eller hos en audiograf der du bor. Dersom du kommer direkte til vårt salgskontor hjelper vi deg også med bestilling.

BESTILL VARE

Bestill ønsket produkt på vår nettside. Når dette er gjort sender du støpene dine til oss i posten. Du vil få en e-post med nødvendig informasjon om levering. 

VI LEVERER

Når støpene dine er mottatt hos oss bruker vi normalt 5-15 arbeidsdager før vi sender ferdig produkt. Merk deg visse produkter og perioder kan ha noe lengre produksjonstid.