Hvordan bestille formstøpte ørepropper

Prosessen med å kjøpe formstøpte ørepropper kan være litt av et eventyr, men vi er her for å gjøre denne prosessen så enkel som mulig for deg.

Støp av ørene kan du ta hos en lokal audiograf eller hos oss direkte. Kommer du direkte til oss er prosessen kortere, da vi hjelper deg med å sette opp en bestilling. Les mer om bestilling og hvordan du booker din timeavtale lengre ned. 

Steg 1

Sett sammen din bestilling

Finn dine ørepropper og fullfør din bestilling på våre nettsider. Når dette er gjort mottar du en bekreftelse med et ordrenummer.

Ta kontakt om dere er en bedrift eller om kjøp skal dekkes av det offentlige.

Steg 2

Støp ørene dine

For å kunne lage dine formstøpte ørepropper kreves det et støp av ørene dine. Dette kan gjøres hos en lokal audiograf eller direkte hos oss i Oslo. 

Finn audiograf og avtal time her

Steg 3

Produksjon av produkt

Når støp er tatt må produktene produseres. Vi både håndlager og bruker det siste innen 3D teknologi. Er støp tatt hos en lokal audiograf kan du merke forsendelse med ordrenummer og sende støp til: 

Hantek Audio
Postboks 65, Lambertseter
1101 OSLO

Det var det!

Så fort vi har dine støp hos oss er det ikke noe mer du trenger å tenke på - vi ordner resten.

Produksjonstid er normalt 2-3 uker på vanlige ørepropper og 3-4 uker på ørepropper med elektronikk. Merk deg at produksjonstid kan variere i perioder, så ta gjerne kontakt med oss hvis leveringstid er viktig.