Hantek Audio er en av Norges eldste og ledende leverandører og produsent av spesialtilpassede ørepropper. I over 25 år har vi produsert og levert ørepropper til det norske markedet. Vårt hovedsortiment er formstøpte ørepropper for støy, som bruker markedsledende støyfiltere, og formstøpte ørepropper for musikklytting og musikere. I tillegg til dette leverer vi en rekke andre produkter tilpasset kommunikasjon/samband, skyting, fritid og motorsport. 

Hantek Audio er Skandinavisk distributør og produsent av ACS ltd., som er en verdens mest innovative og største utviklere i verden på formstøpte ørepropper og in ear monitors. I tillegg til dette produserer vi vår egen merkevare i form av ørepropper til søvn og fritid. 

I starten av 2017 utvidet Hantek Audio seg ved å kjøpe opp en produksjon i utlandet. Dette gjør at vi i tillegg til vår produksjon i Norge, eier et veletablert produksjonsselskap som kan produsere våre produkter i bedre kvalitet. Hantek Audio er også deleid av selskapet Aurismed AS fra Sandefjord, som er en totalleverandør av hjelpemiddler.