HANTEK AUDIO er en spesialist og totalleverandør av ørepropper. Vi har vært i bransjen i over 25 år og vårt hovedsortiment består av markedsledende ørepropper som tilpasses individuelt etter øret. Vi tilbyr også en rekke forskjellige typer spesialørepropper med ulike funksjoner, som man ikke finner i vanlige butikker. 

Vi har produkter som passer de fleste. Trenger du beskyttelse mot støy, god musikklytting, total stillhet eller et hjelpemiddel for å fungere i hverdagen, så har vi det. Om du er usikker på hvilket produkt som passer deg, er det bare å ta kontakt med oss her.

NETTBUTIKK: Vi følger den teknologiske utviklingen. Alle våre produkter kan nå bestilles via vår nettside. Enten om du skal ha en vanlig lagervare som vi kan sende med en gang eller et formstøpt produkt, kan du kjøpe dette både trygt og sikkert via vår nettside. Dersom du bestiller et formstøpt/custom produkt krever det en avstøpning av øret. Se www.hantek.no/avtrykk for fremgangsmåte. Alle andre produkter sendes normalt innen 1-3 virkedager (avvik i ferieperioder og helligdager). Klikk her for å se alle våre produkter >>

BEDRIFTER: Dersom du er en bedrift eller en gruppe som skal kjøpe et større antall produkter, ber vi deg om å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og pristilbud.