KJØPSBETINGELSER

-------

Innholdsfortengelse:

1. Kjøp

2. Pris og betaling

3. Levering

4. Garanti

5. Angrerett

6. Angrett formstøpte varer

7. Reklamasjon

8. Retur av varer

--------------------------------

1. KJØP

- 1.1 KJØPSVILKÅR

Alle produkter vi selger kan brukes i Norge. Ved bestilling gjelder avtalen om kjøp først når Hantek Audio AS har bekreftet bestillingen med en ordrebekreftelse via e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av Hantek Audio sin database uten manuelt tilsyn. Ved feil eller mangler i bl.a. prisopplysning, leveringstid etc. forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. Om du ikke er fornøyd med Hantek Audio sine korrigeringer eller synes at produktinformasjonen er feilaktig kan du selvsagt velge å kansellere din ordre.

Hantek Audio AS inngår avtale med myndige personer, alternativt umyndige med verge, samt juridisk person. Er du under myndighetsalder (18 år), må en foresatt handle for deg. Når du legger en bestilling på produkter eller tjenester gjennom hantek.no godkjenner du automatisk våre allmenne vilkår. Alle produkter solgt gjennom hantek.no forblir Hantek Audio sin eiendom til de blir betalt.

- 1.2 KJØP MED KREDITT/FAKTURA

Normalt for bestillinger fra kr 1500,- inkl.mva eller andre varer av dyr merkevare som bestilles med ønske om kreditt/faktura kan medføre at varen sendes med Postoppkrav med 14 dagers hentefrist uten forvarsel.

Dersom varer med postoppkrav og/eller servicepakke ikke uthentes fra postkontor innen tidsfrist vil Hantek Audio AS kunne belaste kjøper med inntil kr 350,- inkl.mva for alle kostnadene som har påløpt. Angrett kan kun benyttes innen 14 dager etter produktet er mottatt. Ikke hentet fra Postkontor anses ikke som mottatt og gebyr ved ikke hentet forsendelse vil påløpe.

- 1.3 FORHÅNDSBETILLINGS/PRE-ORDER

Noen varer kan forhåndsbestilles via vår nettside. Kjøper velger selv om de vil betale for produktet ved foråndsbestilling eller velge kreditt/faktura. Kjøper er selv pliktet til å forsikre seg om leveringstid hvis denne er uklar via nettsiden. Alle som velger faktura/kreditt og ordresum over 550,- kr vil bli sendt med Postoppkrav som gir 14 dagers hentefrist og betales direkte på Postkontoret.

- 1.4 KJØP GJORT MED KORT

Alle kjøp betalt med kort vil gå igjennom betalingstjeneste Stripes. Dette er en trygg og sikker måte å betale på. Ingen informasjon vil bli lagret.

--------------------------------

2.PRIS OG BETALING

- 2.1 PRIS

Alle priser angis inklusive moms. Ved bekreftet bestilling kan prisene kun endres av omstendigheter som Hantek Audio AS ikke råder over, f.eks. vesentlig endring av råvarepriser, valutaendringer eller endring av momssatsen. Fraktkostnad kommer i tillegg, samt eventuelle betalingskostnader ved f.eks valg av Faktura per brev.

- 2.2 BETALINGSMETODER

Du kan velge mellom følgende betalingsalternativer:

Faktura (Brev) - Faktura for bekreftet ordre sendes til den oppgitte betalingsadressen med et administrasjonsgebyr på 45,- inkl.mva. Som bestiller plikter du deg til å oppgi korrekt personalia og at fakturaadressen gjelder en myndig person (over 18 år). Ved kjøp over 550,- inkl.mva kan en vare bli sendt som postoppkrav med 14 dagers hentefrist.

Kredittkort (Stripes) - Trygg kort betaling gjennomført igjennom Stripes. Det er ingen registreringsplikt og ingen informasjon blir lagret.

--------------------------------

3. LEVERING

- 3.1 LEVERINGSTID lager- og standardvarer

Raskeste leveringstid er 2-5 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling. Unntak er til øyer og de nordligste delene av Norge, hvor det kan ta ytterligere opp til 2 dager innen leveransen kommer fram. Det kan også oppstå forsinkelser ved helligdager eller perioder med ferie. Ta gjerne kontakt før du bestiller.

- 3.2 LEVERINGSTID FORMSTØPTE VARER

Produksjons på formstøpte varer er 2-3 uker fra avtrykk er mottatt. I tillegg kommer postgang som normalt er 1-3 dager. Unntak er til øyer og de nordligste delene av Norge, hvor det kan ta ytterligere opp til 2 dager innen leveransen kommer fram. Når en eller flere produkter på din ordre ikke finnes på lager, prøver vi så raskt som mulig, via e-post, å gi deg riktig informasjon om når din ordre kan leveres.I de tilfeller en vare må bestilles fra leverandør så kan leveringstiden være noe lengre.

- 3.3 FORSINKELSER PÅ LEVERANSER

Om det oppstår forsinkelse med leveransen gjør vi vårt beste om at du skal få beskjed om dette så raskt som mulig. Du som kunde har alltid rett til å heve kjøpet ved forsinkelse (andre vilkår gjelder formstøpte varer iht. Angrett ved tilvirkningskjøp. Se punkt 6). Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å fullføre din bestilling. Det kan imidlertid også oppstå situasjoner som gjør det umulig for oss å fullføre en bestilling, f.eks. om vår leverandør ikke kan levere etter avtale eller naturkatastrofer. I slike tilfeller vil vi fraskrive oss alt ansvar for forsinkelser.

- 3.4 LEVERINGSMÅTER

A-Prioritert brevpost - Fraktmetoden som passer fint for de mindre og billigere bestillingene som passer i postkasse. Hantek Audio fraskriver seg alt ansvar for større og dyrere varer som blir borte under denne fraktmetoden. Vi ber deg som kunde at verdifulle varer blir sendt som "Hentes på Postkontor" eller "Minipakke". Dersom du skulle være uheldig at varen ikke kommer frem ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice på ordre@hantek.no for hjelp og vurdering om ny vare skal sendes eller om du som kunde står ansvarlig for feil valg av fraktmetode.

Hentes på Postkontor - Fraktmetoden hvor varen blir levert til ditt nærmeste postkontor. Oppgir du din e-post vil det automatisk sendes ut en beskjed med sporingsnummer fra Posten og/eller Bring så fort varen er pakket og sendt. Du er selv ansvarlig for å hente ut pakken fra postkontoret innen oppgitt tidsfrist fra Posten. Varer som ikke hentes innen tidsfristen og blir returnert vil du belastes for 350,- kr for ekstra kostnader.

**Ordresum over 550,- inkl.mva hvor det velges faktura/kreditt kan varen sendes med Postoppkrav med 14 dagers hentefrist.

- 3.5 ORDRE SOM IKKE HENTES

Ordre som ikke hentes fra Postkontor innen tidsfrist og/eller pakker som nektes mottatt uten avbestilling er informert om på forhånd vil Hantek Audio AS kreve et gebyr på inntil 350,- inkl.mva for ekstra kostnader.

Dersom angrett skal benyttes må produktet være mottatt/utlevert og man har en 14 dagers frist fra produktet er mottatt til å melde i fra om angrett. Se mer informasjon på punkt 5.

--------------------------------

4. GARANTI

- 4.1 GARANTIENS LENGDE

Vi gir deg 1-2 års garanti på de fleste produktene i vårt sortiment. Dette varierer ut i fra produsent og leverandør av de forskjellige merkevarene (normalt lagervarer). Alle ACS merkede og Hantek merkede produkter har normalt 1 års garanti, mens andre produkter kan ha garanti andre lengder på garanti. Ta kontakt med vår kundeservice på post@hantek.no dersom du ønsker mer informasjon om garanti på produktet du kjøper.


- 4.2 GARANTIENS OMFANG

Produktgarantien gjelder fabrikasjonsfeil som fremkommer under garantiperioden. Når det gjelder f. eks. håndteringsfeil eller feilinnstilte produkter faktureres du for undersøkelseskostnadene av våre serviceverksteder. Dette gjelder også de tilfeller da de/vi ikke kan finne noen feil på produktet, eller om du selv har forårsaket skaden. Produktgarantien gjelder ikke de feil som oppstår ved, eller etter at du selv har endret på produktets funksjon eller utseende, f.eks. ombygging, oppgradering eller annen konfigurering av produktet uten å ha fått en skriftlig godkjennelse fra Hantek Audio AS.

Fuktighet, ørevoks eller annet som har skadet produkt eller redusert funksjonen for produktet dekkes heller ikke av garanti. Her vil du faktureres for undersøkelseskostnader og eventuelle servicekostnader.

--------------------------------

5. ANGRERETT

- 5.1 ALLMENT

I følge Angrerettloven har du som kunde rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Ytterligere informasjon om Angrerettsloven finner du i våre kjøpsbetingelser.

HVORDAN FÅR JEG BRUKE PRODUKTET?

For å kunne angre ditt kjøp kan du bruke produktet i inntil 14 dager før det må returneres.Ved eventuelt verditap som oppstår ved bruk av produktet ut over avdekking av varens art, egenskapter og funksjon må du som kunde dekke. Dersom du ønsker å returnere produkt må dette meldes til Hantek Audio AS senest 14 dager etter at du har mottatt produktet.

Om du velger å benytte deg av din angrerett, ber vi deg tenke på at produktet skal være i vesentlig uforandret stand, dvs. ikke ødelagt eller skadet. Tenk på at du står for transportrisikoen tilbake til oss. Vær nøye når du pakker ned produktet, og bruk helst original produktkartong/produktemballasje og medfølgende innpakkingsemballasje, samt evt. ytterkartong eller minst likeverdig fraktemballasje som varen ankom med. Et tips er derfor å ta vare på all original emballasje samt kartonger til du er sikker på om du ønsker å beholde varen. Varen skal returneres i komplett stand, det innebærer at alt tilbehør som f.eks. fjernkontroll, bruksanvisning, batterier m.m. skal inngå i returen.

Hantek Audiio AS forbeholder seg retten til å debitere en selvkostnadspris for manglende deler ved en ikke-komplett retur til oss. Hantek Audio AS tar ikke mot pakker som sendes som Postoppkrav.

SLIK RETURNERER DU EN VARE:

Gi så raskest mulig beskjed til oss skriftlig per e-post om du ønsker å benytte angrett.

Om du som kunde benytter angreretten står du for returfrakten. Øvrige kostnader som varens pris vil blir refundert til deg.

- 5.2 UNNTAK

Angreretten gjelder ikke dersom:

Varen ikke kan returneres i samme stand og mengde, og skaden eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

Du har kjøpt formstøpte ørepropper hvor produktet er bestilt og skreddersydd etter ditt behov. Se punkt 6 i kjøpsbetingelsene.

Angrerett og åpent kjøp i 14 dager gjelder ikke bedriftskunder.

--------------------------------

6. ANGRERETT AV FORMSTØPTE VARER

Alle bestillinger for formstøpte produkter vil tilvirkning/produksjon av produkt påbegynne før angrefristen (14 dager) er utløpt. Dette medfører at en eventuell avbestilling gjort av kjøper under tilvirkningsperioden vil Hantek Audio AS belaste kjøper/bestiller for utført arbeid og medgåtte materialer. (se Angrerettlovens § 16 nedenfor)

Angrerettlovens § 16 omhandlere angrerett ved tilvirkningskjøp:

Ved annet fjernsalg enn telefonsalg av varer som skal tilvirkes eller tilpasses spesielt for forbrukeren kan det avtales at tilvirkningen eller tilpassingen påbegynnes før angrefristen løper ut, med den virkning at forbruk- eren ved bruk av angreretten betaler for utført arbeid og medgåtte materialer.

--------------------------------

7. REKLAMASJON

Hvis det oppdages feil eller mangel på produktet må kunden, innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget feilen/mangelen, gi selgeren melding om at han eller hun vil reklamere dette. Det skal reklameres innen rimlig tid og dette anses ikke kortere enn 2 måneder. Reklamasjon må senest skje to år etter at produktet er kjøpt.

-----------------------

8. RETUR AV VARER

Gi så raskest mulig beskjed til oss skriftlig per e-post om du ønsker å returnere en vare grunnet angrerett eller andre grunnlag. 

Om du som kunde benytter angreretten står du for returfrakten av varen. Øvrige kostnader som varens pris vil blir refundert til deg. Se punkt 5.1 for angrett.

Retur av varer for reparasjon og service etter garanti og/eller reklamasjonstid skal dekkes kjøper. 

Retur av varer med mangler/feil innenfor garanti og/eller reklamasjonstid vil kjøper motta en returseddel av Hantek Audio AS. Dersom det viser seg å ikke være en feil/mangel på produktet som går innunder garanti og/eller reklamasjonsretten vil kjøper bli belastet for returporto og de kostnadene det koster å reparere produktet.