Vår historie

Hantek Audio ble etablert i 1990 og er en totalleverandør og produsent av formstøpte ørepropper med hovedkontor i Oslo. Vi er fire ansatte på vårt hovedkontoret og fire ansatte i et eget selskap som står for produksjonen.

Vi arbeider målrettet med å produsere og importere kvalitetsprodukter til det norske markedet. 

Det er ikke hva vi gjør, men hvordan vi gjør det!

Vi lever etter mottoet "Det er ikke hva vi gjør, men hvordan vi gjør det". I stedet for å se hva konkurrentene våre gjør, velger vi å rette fokuset på hvordan vi gjør det.

Hantek Audio ønsker ikke å være billigst, men best på kvalitet og kundeservice. Fremfor å kutte kostnader og presse priser arbeider vi målrettet med å kunne levere våre kunder den beste kvaliteten, kundeservicen og tryggheten på markedet i Norge.

Grunnen for at vi velger å gjøre det på denne måten er at kvaliteten er svært viktig, da kvaliteten omfatter mange faktorer når du lager formstøpte ørepropper. Skal man kutte kostnader og presse priser på denne type produkter vil kvaliteten fort blir dårlig, da dette garantert påvirker passform, levetid på sluttprodukt, materialer, funksjoner, kundeservice og garantier.

Det koster kanskje mer, men når du kjøper et formstøpt produkt hos oss skal du være trygg på at du får det beste innen kvalitet. Vi er så sikre på det vi leverer at vi gir bransjens lengste garantiperiode på 4 år på flere av våre produkter.

Vi har sørget for å samle den beste ekspertisen under samme tak, og alle våre ansatte har en form for erfaring innen produksjon av formstøpte ørepropper.

Hva gjør vi annerledes?

  • Fokus på kvalitet på alt vi leverer, fremfor å være billigst.
  • God kundeservice og bedre vilkår.
  • Eget produksjonsselskap med en topp moderne 3D produksjon.
  • 4 års garanti på flere av våre produkter.
  • Sørger for at ansatte har erfaring og teknisk forståelse for produksjonen av produktene vi leverer.

Distributør av ACS

Vi er stolt distributør av produkter fra ACS - en av verdens fremste eksperter på formstøpte ørepropper i silikon. I tillegg til å være en distributør har vi lisens for produksjon av de fleste ACS produktene. Denne produksjonen gjøres i vårt eget produksjonsselskap som er godkjent etter kravene for Europaparlamentets- og rådsforordning (EU) 2016/425 som gjelder konstruksjon, utforming og produksjon av personlig verneutstyr (PVU).