Spesialisten på formstøpte ørepropper.

Hantek Audio er Norges fremste spesialist og produsent av formstøpte ørepropper, hørselvern og in-ear monitors siden 1990. Vårt mål er å levere markedets høyeste kvalitet og mest innovative løsninger innen formstøpte ørepropper, hørselvern og in-ear monitors i myk silikon.

Formstøpt etter ørene dine.

Våre produkter blir individuelt tilpasset og formstøpt etter ørene dine. Vår egen produksjon bruker det siste innen teknologi for å produsere ørepropper med den beste og mest komfortable passformen på markedet. Vi bruker medisinsk silikon i våre produkter, da vi mener dette gir deg den beste levetiden og komforten.

Kvalitet i ørene.

Vi ønsker ikke å være billigst, men best på kvaliteten vi leverer! Fremfor å kutte kostnader og presse priser arbeider vi målrettet for å kunne levere våre kunder den beste kvaliteten, kundeservicen og tryggheten på markedet i Norge.
Kvalitet koster mer, men når du handler hos oss skal du være trygg på at du får et kvalitetsprodukt og blir ivaretatt som kunde. Vi er så sikre på det vi leverer at vi gir bransjens lengste garantiperiode på 3 år på flere av våre produkter.