Produksjon & kvalitet

Slik lages formstøpte ørepropper

Fullstendig kvalitet

Valg av produsent, produksjonsmåte og materialer er det viktigste når det kommer til produksjon av formstøpte ørepropper. Vi i Hantek har Norges beste erfaring og vi leverer kun det beste for å sørge for at du som kunde skal bli fornøyd og få et produkt som sitter som støpt og materialmessig varer i årevis. 

Det er kanskje dyrere, men ved å betale litt ekstra er du sikker på at du putter noe med høy kvalitet i ørene. 

1. 3D skanning

Når du har tatt støp vil vi 3D skanne støpene dine. Dette gir oss en 100% nøyaktig digitalkopi av øren og ørekanalene dine.

Produsenter som bruker fysiske støp kan fort oppleve at materialet forringes, men dette slipper du med 3D skanning. Hos oss er du sikker på at støpene dine er fullstendig nøyaktig. 

2. Modellering

Dyktige medarbeidere med mange årsefaring i bransjen sørger for å modellere og tilpasse produktet du skal kjøpe. 

Det brukes spesielle programvarer som er tiltenkt bransjen og egne produktmaler for å sørge for en viss kvalitet på alt som lages. 

3. Printing

PRO er det siste innen formstøpte ørepropper med støyfiltere. Filtrene er 50% mindre enn tidligere, gir bedre lydgjengivelse, tryggere demping og er både støv- og fuktsikre. 

4. Ferdiggjøring

Når øreproppene er ferdig printet og har blitt støpt opp må det en del arbeid til. 

Hvert par blir kontrollert og pusset for å sørge for at merker blir borte og sørger for at kvaliteten er helt korrekt basert på dine ørestøp. 

Slik bestiller du

PRO blir laget etter en avstøpning av ørene dine. Dette tar du hos en audiograf eller hos oss direkte.