Rabattavtaler

Vi samarbeider med flere organisasjoner som gir deg som medlem gode rabatter. Er du student eller under 25 år gir vi deg også rabatter. Les lengre ned for å få full oversikt over hvem vi gir rabatter til. 

Student- og ungdsomrabatt

Er du under 25 år gir vi deg hele 15% rabatt på alle våre produkter. Dersom du har time for støp hos oss Oslo ber vi deg om å vise legitimasjon eller studentbevis for å få rabatten uoppfordret. Skal du handle via internett kan du kontakte oss får rabattkode.

Medlemsrabatter hos organisasjoner og foreninger

 Vi samarbeider med en rekke organisasjoner for musikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Vi gir mellom 15% til 20% rabatt til dere som er medlemmer hos våre partnere. Se våre samarbeidspartnere nedenfor.

Vilkår og betingelser

Du er selv ansvarlig å gi beskjed om du ditt medlemskap, alder eller fremvise studentbevis før bestilling eller betaling. Hantek Audio AS vil ikke refundere beløp i de tilfeller hvor rabatter ønskes etter bestillinger er betalt eller fullført. Det er ikke mulig å gjennomføre kjøp med rabatter dersom varen ikke er til den enkelte personen. Rabatter gis heller ikke på gavekort og gjelder kun ordinære priser. 

Har du spørsmål kan du kontakte kundeservice for hjelp og rabattkoder.