Skjema

Last ned våre skjemaer for innsending av ørestøp eller produkter.

*Alle våre skjemaer kan fylles ut elektronisk og printes ut ferdig utfylt. 

Privatpersoner

Dette er skjemaer tiltenkt privatpersoner i forbindelse med garanti/reklamasjon eller som skal betale selv for bestilling og reparasjon. Bestillingsskjema benyttes om en ikke kan eller ønsker å benytte nettbutikk.

  • Bestillingsskjema >>
  • Service, garanti og reklamasjonsskjema >>

*Service – Passform: Send alltid mail til kundeservice før klage på passform og legg ved bilder for å utelukke feilbruk. Reklamasjonsfrist og feil på passform er 2 måneder. Ta kontakt innenfor klagefrist for returseddel.

*Service – Rep./Reklamasjon: Print ut skjema og send oss dette i posten. Adresse står nevnt nederst på ordreskjema.  

Bedrift, sykehus og forhandlere

Last ned skjema og fyll dem ut elektronisk. Kan også printes ut fylles ut for hånd, men pass på utfyll dempinger og andre instruksjoner som kommentar på skjema (farge og andre instruksjoner). Vi forholder oss utenom dette strengt til skjema uten å ta kontakt. 

*Bedrifter som har innkjøpsordre må legge dette ved skjema. Vi godtar ikke innsending uten innkjøpsordre eller annen dokumentasjon som gir oss instruksjoner om fakturering og levering. 

*Forhandlerere som har handlet hos Hantek tidligere kan fylle ut som tidligere. Ta kontakt ved usikkerhet, da vi følger skjema slik det er. 

*Sykehus/bedrifter må sørge for at hvis personen er under 18 år så må det følge med informasjon om foresatt som vi kan fakturere. Det er ikke lov å fakturere umyndige personer i Norge og vi sender heller ikke krav til personer under 18. Alle bestillinger med mangelfull informasjon blir ikke behandlet og blir liggende i en liten periode før det kastes.