Motorpropper

Siste generasjons ørepropper fra ACS – en av verdens ledende produkter. Spesielt utviklet for å dempe vind- og motorstøy uten å hemme lyd fra intercom og omgivelser. Perfekt for motorsport, turkjøring og annen type motorsport hvor støynivået er skadelig.

PRO

Siste generasjon av formstøpte ørepropper som sørger for en delikat demping og lar deg kunne høre intercom i hjelmen og alle omgivelser, samtidig som vind- og motorstøy blir dempet til et trygt nivå for hørselen din. 

*PRO serien er formstøpte og krever at du utfører en avstøpning av ørekanalene dine hos oss eller audiograf i nærheten av der du bor –  Les mer >>

PRO20
PRO27
DriverCom

Formstøpte ørepropper med innebygde lydelementer som kan kobles til intercom- og kommunikasjonssystemer. Leverer en krystallklar tale og et tydelig lydbilde for musikklytting, GPS og mer.

Velg mellom DriverCom som er helt tette eller PRO DriverCom med innebygd 27dB filter som gir medhør fra omgivelser. 

*DriverCom er formstøpte og krever at du utfører en avstøpning av ørekanalene dine hos oss eller audiograf i nærheten av der du bor –  Les mer >>

DriverCom
PRO DriverCom
Pacato serien

Standard ørepropper med støyfilter som ikke er formstøpte. Benytter en lignende filterteknologi som de formstøpte i PRO serien. Et enklere valg som ikke krever besøk hos oss eller audiograf.

Pacato 16
Pacato 19