Ørepropper til motorsykkel

Ørepropper for motorsykkel som demper vind- og motorstøy ned til et trygt nivå. Øreproppene passer under trange hjelmer og lar deg høre intercom og viktige lyder fra omgivelsene når du kjører.

PRO formstøpte ørepropper

PRO serien fra ACS er de mest profesjonelle øreproppene på markedet som blir formstøpt og tilpasset ørene dine. Til motorsykkel og motorsport anbefaler vi fra 20 dB til 27 dB.

PRO20

Perfekt for by- og turkjøring (20 dB) – Demper vind- og motorstøy uten å ta for mye av lyden fra omgivelsene og intercom i hjelm.

PRO26

Perfekt for bråkete sykler og høyere hastigheter (26 dB) – Passer godt for deg som har behov for kraftigere demping på lengre turer eller banekjøring.

PRO27

For høy hastighet og ekstreme lydnivåer (27 dB) – For deg som driver med banekjøring i høyere hastigheter og har behov for et hørselvern som demper godt.

Universale ørepropper

Ørepropper som kan brukes rett fra boksen og krever ingen tilpasning etter øren dine. Leveres rett i postkassen innen få dager.

Pacato 19

Universale ørepropper med 19 dB  Pacato 19 er et utmerket alternativ for deg som kjører motorsykkel og ønsker noe enkelt som passer under hjelm og som fortsatt lar deg høre intercom og omgivelser.

Godt likt av våre kunder

Hantek Audio har holdt på i over 30 år og vi er stolte av å ha så mange fornøyde kunder. Vi bruker Trustpilot for å samle inn omtaler fra kunder som allerede har handlet hos oss. Vi arbeider hardt for å ha bransjens mest fornøyde kunder og du kan lese alle våre omtaler ved å klikke deg inn nedenfor.