Motorpropper

Demp vind- og motorstøy når du kjører uten å føle deg isolert fra omgivelsene eller intercom i hjelm.

PRO serien

PRO-serien fra ACS er markedets ledende ørepropper som brukes av tusenvis over hele verden. 

Siste generasjon av støyfiltre demper alle frekvenser flatt, slik at du fortsatt kan høre trafikk og intercom i hjelm.

NB: Produktene krever øreavstøpning. Finn ut mer her.

 

Produkter

DriverCom

DriverCom fra ACS tilbyr krystallklar lyd fra intercom som er kombinert med en sikker støybeskyttelse. 

NB: Produktene krever øreavstøpning. Finn ut mer her.

 

Produkter

Formstøpt passform

Hantek Audio har levert ørepropper til motor i over 15 år og har årlig over 200-300 leveranser kun til motorsykkel i perioden mars til juni. Dette gjør oss sikre på at vi leverer produkter som kunder er fornøyd med og sikrer din hørselshelse. 

Ta gjerne kontakt med oss om du usikker på hva som passer deg og dine behov, så lover vi at du skal bli fornøyd med leveransen du får. 

Kjør og hør!

Når du kjører motorsykkel eller driver med annen type motorsport vil støynivået raskt oppnå et skadelig nivå. Bare ved en fart fra 60-70 km/t er støynivået så høyt at hørselen din tar skade. 

Våre ørepropper fra ACS sørger for at hørselen holder seg trygg, men at du ikke er isolert fra intercom eller trafikkomgivelser. 

Våre støyreduserende ørepropper demper støy rundt deg og i hjelm som lar deg høre intercom og omgivelser. Trenger du ørepropper som kobles direkte til intercom med ledning, vil du kunne få en sikker støybeskyttelse og krystallklar lyd mens du gjører. 

Med våre ørepropper fra ACS kan du kjøre så lenge du vil siden øreproppene lages i myk silikon som er komfortable i timesvis når du kjører over lengre tid. 

3D teknologi

PRO er en sikker vinner når du skal kjøpe deg formstøpte ørepropper. I tillegg til nyeste generasjons støyfiltre, blir hvert par med PRO laget med avansert 3D system og printing for å sikre kvalitet og passform. 

Dine øreavstøpninger blir 3D skannet og omgjort til digitale modeller. Deretter blir produktet ditt modellert og utformet i en programvare som sørger for at øreproppene blir laget etter en viss standard. 

Spesialbygde 3D-printere for hørselsbransjen sørger for at ditt ferdig produkt blir 3D printet med høy presisjon og nøyaktighet.

Ikke-formstøpt valg

Om du ikke har mulighet eller behov for formstøpte ørepropper som krever støp av ørene, så kan vi anbefale følgende produkter.

NB: Produktene er lagervarer og vi sender dem i posten kort tid etter bestilling. 

 

Produkter