Ørepropper for motorsykkel & motorsport

Beskytt hørselen din eller hør intercom krystall klart når du kjører. ACS sine produkter sørger for at du får en trygg demping uten å isolere deg fra intercom eller trafikk. Trenger du ørepropper med direkte tilkobling til intercom får du krystall klar lyd med ACS DriverComs.

*Produktene er spesialtilpassede og krever en øreavstøpning. Finn ut mer >>

Hørselvern

Støybeskyttende ørepropper som sikrer hørselen din når du kjører. PRO serien lar deg høre omgivelser og intercom i hjelm. Total Block gir en total isolering om du ønsker mest demping når det gjelder.

Formstøpte ørepropper med akustisk støyfilter som leverer en flat -20dB støybeskyttelse.
1,849.00 kr

Inkl. mva 25%

Formstøpte ørepropper med akustisk støyfilter som leverer en flat -26dB støybeskyttelse.
1,849.00 kr

Inkl. mva 25%

Formstøpte ørepropper som gir en flat støydemping på hele -27dB med et fokus på ekstreme lydnivåer og en optimal komfort.
1,849.00 kr

Inkl. mva 25%

Formstøpte ørepropper i medisinsk silikon som har fokus på god støy- og lydreduksjon. Øreproppene tilbyr en 30-33dB støydemping og har en utforming som tetter ørekanalen din så godt som mulig, slik at du ikke plages av støy.
1,249.00 kr

Inkl. mva 25%

Intercom

DriverCom fra ACS lar deg koble deg til din intercom og/eller kommunikasjonssystem for å få lyd rett på øret. Velg mellom en tett versjon eller en som gir medhør fra omgivelsene og utligner trykk.

DriverCom er  utviklet av britiske ACS med tanke på kommunikasjon i hjelm og i motorsportbransjen. Perfekt for intercom og generell lytting av musikk, GPS og mer.
3,499.00 kr

Inkl. mva 25%

PRO27 DriverCom er lik som DriverCom, men med 27 dB filter som beskytter og lar deg høre omgivelser.
3,949.00 kr

Inkl. mva 25%

Skreddersydd til ørene

Vi er stolt leverandør av ACS. En av verdens ledende produsenter og Englands største produsent av formstøpte ørepropper.

Hos Hantek Audio er hvert eneste spesialtilpassede produkt vi leverer et mesterverk av presisjon og innovasjon. Fra de første avtrykkene av øret til det endelige produktet, kombinert med banebrytende teknologi og dyktige teknikere for å levere uovertruffen komfort, lydkvalitet og hørselsbeskyttelse.