Ørepropper til musikk & konsert

Ørepropper spesielt utviklet for musikk, konsert og musikere. Avanserte støyfiltere sørger for at du hører som normalt, men på et dempet og trygt nivå for hørselen din.

PRO formstøpte ørepropper

PRO serien fra ACS er de mest profesjonelle øreproppene på markedet som blir formstøpt og tilpasset ørene dine. Kan leveres med 10 dB til 26 dB filtere som demper lydnivået uten å ødelegge lyden du hører. Vi bruker det siste innen 3D-teknologi for å leverer deg et par ørepropper med markedets beste passform og utforming. 

PRO10 

Den laveste støyreduksjon (10 dB)  Perfekt for musikere som spiller akustisk og alle som ikke utsettes for skadelig høyt støynivå.

PRO15

Et allsidig støyfilter med middels demping (15 dB) – Vår mest solgte modell som passer alle type musikere, konsertbesøkende og omgivelser med middels støynivå.

PRO17 

Tilbyr den flateste og naturligste dempingen i verden (17 dB)  Perfekt for alle typer forsterket musikk, DJs, utesteder, lydteknikere og mer.

PRO20

Designet for å myke skarpe frekvenser (20 dB) – Perfekt for trommeslagere, fotografer eller lydteknikere for skarp og høy lyd et problem.

PRO26

Til bruk i svært høye og utfordrende støymiljøer (26 dB)  Passer deg som utsettes for svært høyt lydnivå eller som ønsker en ekstra kraftig demping, men uten å miste kontakt med omgivelsene.

PRO-FIT

Bruk dine PRO til musikklytting og in-ear  PRO-FIT passer rett inn i PRO øreproppene vi leverer ved at du vipper ut støyfilter. Med PRO-FIT får du høre musikk fra telefon eller som in-ear på scenen med formstøpt passform. En enkel og rimelig løsning for formstøpt lytting. 

PACATO universal ørepropper

Pacato leveres med universal passform som passer alle ører og har samme teknologi som de formstøpte. Leveres rett i postkassen på noen få dager!

Pacato 16

Universale ørepropper med 16 dB  Pacato 16 er den mest populære modellen til bruk på konserter, festivaler og lignende bruk.

Pacato 19

Universale ørepropper med 19 dB – Pacato 19 passer utmerket for musikere som spiller høyt i små lokaler, bartendere eller musikksjangere med høyere nivå.

Godt likt av våre kunder

Hantek Audio har holdt på i over 30 år og vi er stolte av å ha så mange fornøyde kunder. Vi bruker Trustpilot for å samle inn omtaler fra kunder som allerede har handlet hos oss. Vi arbeider hardt for å ha bransjens mest fornøyde kunder og du kan lese alle våre omtaler ved å klikke deg inn nedenfor.